Prva godina života kod dece je ponekad vrlo stresna za mlade i neiskusne roditelje. Brine nas mnogo toga , a često se dešava i da iz raznoraznih okolnosti ne tražimo savete na pravom mestu. mIskustvo drugih majki je svakako nešto što će nove majke ohrabriti na razne korake, ali treba uvek imati na umu da je Vaše dete baš kao i Vi, pojedinac.

Odlučili smo da organizujemo trodnevni sistematski pregled za decu uzrasta od 0 do 1 godine. I to ne bilo kakav sistematski pregled! Majke će moći da zakažu termin u dostupnim danima, urade krvnu sliku sa leukocitarnom formulom, posavetuju se na sve teme koje se tiču razvoja i zdravlja njihovog deteta, a uz to doktorka MEDILIFE ordinacije će obaviti neophodan sistematski pregled.

Umesto što biste stajali u redu i čekali u domu zdravlja, možda svakako posetili privatnu labaratoriju, na jednom mestu po jednoj ceni možete obaviti sve! Cena ovog kompleta pregleda u zakazane dane – 17, 18, i 19.april – je samo 2000 din. Kontrola prema potrebi je uključena u cenu i BESPLATNA je.

Takođe, u prvom mesecu života bebe savetovalište za majke je potpuno besplatno!

Dođite da se upoznamo i da zajedno čuvamo osmehe naših beba!

 

 

Da biste rezervisali mesto pogledajte događaj na FACEBOOK strani – MEDILIFE.